Rólunk

   A világ legmagasabb szintű szalagrögzítési rendszerét a BAND-IT Company 1937-től fejlesztette ki, melynek Cégünk  kizárólagos forgalmazója Magyarországon és Romániában. A Metz Művek a szalagrögzítés hazai megteremtőjeként olyan rögzítéstechnikai szerelvényeket gyárt és forgalmaz, amelyek az ipar legkülönbözőbb szakterületein a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.  Pl.: villamosipar, közlekedéstechnika, telekommunikáció, biztonságtechnika, katasztrófavédelem, vegyipar stb.
A Metz Művek  a Szalagrögzítés szakértőjeként vált ismertté, évtizedek óta a legnagyobb nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkezik.
 A METZ -BAND-IT  szalagrögzítési rendszer:

– univerzális
– gyorsan szerelhető
– erős
– egyszerű
– alacsony árszintű
– hosszú élettartamú
– környezetbarát
– esztétikus
– kis tömegű és méretű

 

iso_logo

Termékeink valamennyi áramszolgáltatónál rendszer-engedéllyel rendelkeznek, közös oszlopsoros szerelésnél rendkívül előnyösen használhatók. A METZ-BAND-IT  szalagrögzítési technológiát több műszaki irányelv is tartalmazza.
Szabadalmak
Az itt bemutatott Metz termékek, illetve a termékrészek nagy része bejegyzett szabadalmi oltalom alatt állnak, mely szabadalmak tulajdonosa a Metz Művek Kft. Lajstromszámok:
1017; 2083; 2062; 2101; 2070; 166858.
Kiemelt partnereink:
DÉMÁSZ NyRt. Szeged
HEOSCONT HUNGÁRIA Kft. Győr
MAGYAR PLASTIROUTE Kft. Szigetszentmiklós
SAG HUNGÁRIA Kft. Miskolc
VILSZERKER Kft. Győrújbarát
ZÖLDFÉNY Kft. Debrecen
 szabadalom

cegfoto