A Metz Művek 1992-ben tűzte ki célul a szalagrögzítés bevezetését Magyarországon. A több mint 30 év tapasztalat a rozsdamentes szalaggal rögzíthető termékek fejlesztése és gyártása területén, mint pl.: az áramszolgáltatás, a közlekedéstechnika, telekommunikáció, biztonságtechnika, vasúti jelzések, a Metz Művek teljesíti a legmagasabb elvárásokat is. A Cég 1992-től egész Magyarországon és még külföldön is ismertté vált a Szalagrögzítés szakértőjeként. A világ legmagasabb szintű szalagrögzítési rendszerét a BAND-IT Company 1937-től csaknem 90 éve fejlesztette ki, melynek Cégünk kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Felismerve vezető szerepünket ebben a gyorsan változó világban, a továbbiakban is nagy hangsúlyt fektetünk az ipar növekvő igényeit kielégítő innovációkra.

Metz Művek Kft.

A szalagrögzítési rendszer:
- univerzális
- gyorsan szerelhető
- erős
- egyszerű
- alacsony árszintű
- hosszú élettartamú
- környezetbarát
- esztétikus
- rendkívül kis fajlagos tömegű és méretű

Termékeink minden áramszolgáltatónál rendszerengedéllyel rendelkeznek, közös oszlopsoros szerelésnél rendkívül előnyösen használhatók.
  A Metz szalagrögzítési technológiát minden műszaki irányelv tartalmazza.

Szabadalmak:
Az itt bemutatott Metz termékek, illetve a termékrészek egy része bejegyzett szabadalmi oltalom alatt állnak, mely szabadalmak tulajdonosa a Metz Művek.
Lajstromszámok:
1017; 2062; 2070; 2083; 2101; 4498; 5076; és 166858

Kiemelt partnereink:
ALFA - GIROD Kft. - Győr
BUDAPEST KÖZÚT Zrt. - Budapest
E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. - Győr
ÉSZAK-BUDAI Zrt. - Budapest
HEOSCONT HUNGÁRIA Kft. - Győr
KÖZÉPFESZ Kft. - Budapest
MAGYAR- és BAKONY PLASTIROUTE Kft.
MÁV Zrt. - Budapest
MVM Démász Áramhálózati Kft. - Szeged
OPUS TITÁSZ Zrt. - Debrecen
POWER Kft. - Budapest
RIEL Kft. - Budapest
SPIE HUNGÁRIA Kft. - Miskolc
VILSZERKER Kft. - Győrújbarát

Minősítés:
MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI
RENDSZERÜNK

ISO 9001:2015
szerint tanúsítva

A Metz Művek Kft. a világ legmagasabb szintű fémmegmunkálási technológiájával rendelkezik, mint pld.: sík- és csőlézerrel, valamint NC élhajlítókkal egyaránt.
Magas szintű technológiai felkészültséggel és több évtizedes tapasztalattal várjuk partnereink fejlesztési, vágási, hajlítási és hegesztési megbízásait.